Hva er differanserente?
Hva er differanserente?

Video: Hva er differanserente?

Video: Hva er differanserente?
Video: Hva er "kontrollskader"? 2024, Kan
Anonim

An renteforskjell er en forskjell i rente mellom to valutaer i et par. Hvis en valuta har en rente på 3 % og den andre har en rente på 1 % har den en 2 % renteforskjell.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan fungerer rentedifferansen?

De rentedifferansen er forskjellen mellom rente på gjeldende boliglånsperiode og dagens rente for en periode som er samme lengde som gjenværende tid på gjeldende termin. Gjennomgå boliglånskontrakten din for å finne ut nøyaktig hvordan långiveren din vil beregne forskuddsbetalingsstraffen din.

Videre, hva er renteparitet med eksempler? En valuta med lavere renter vil handle til en terminpremie i forhold til en valuta med en høyere rente . Til eksempel , den amerikanske dollaren handles vanligvis til en terminpremie mot den kanadiske dollaren; omvendt handles den kanadiske dollaren med en terminrabatt mot den amerikanske dollaren.

På samme måte spør folk, hva er renteforskjellen i en stor økonomi?

Generelt, en renteforskjell (IRD) veier kontrasten inn renter mellom to like renter -bærende eiendeler. Traders i valutamarkedet bruker IRDer når de priser valutaterminer priser.

Hvordan beregner du terminrente?

Til regne ut de terminkurs , multiplisere stedet vurdere ved forholdet mellom renter og juster for tiden frem til utløp. Så terminkurs er lik punktet vurdere x (1 + fremmed rente ) / (1 + innenlands rente ).

Anbefalt: