Innholdsfortegnelse:

Hva er pods i OpenShift?
Hva er pods i OpenShift?

Video: Hva er pods i OpenShift?

Video: Hva er pods i OpenShift?
Video: Решение Red Hat OpenShift и его окружение: коротко о главном 2024, Kan
Anonim

OpenShift Online utnytter Kubernetes-konseptet til en pod , som er én eller flere beholdere som er distribuert sammen på én vert, og den minste dataenheten som kan defineres, distribueres og administreres. Belger er den grove ekvivalenten til en maskinforekomst (fysisk eller virtuell) til en beholder.

Også å vite er, hva er pods?

EN Pod (som i en pod av hval eller ert pod ) er en gruppe med én eller flere beholdere. (som Docker-beholdere), med delt lagring/nettverk, og en spesifikasjon for hvordan beholderne skal kjøres. EN Pod's innhold er alltid samlokalisert og samplanlagt, og kjøres i en delt kontekst.

hva er forskjellen mellom en pod og en container? Belger . I motsetning til andre systemer du kanskje har brukt i tidligere, Kubernetes kjører ikke beholdere direkte; i stedet omslutter den en eller flere beholdere inn i en struktur på høyere nivå kalt a pod . Noen beholdere i samme pod vil dele de samme ressursene og lokale nettverket. Belger brukes som replikasjonsenhet i Kubernetes

Med tanke på dette, hva er POD i Kubernetes?

EN Kubernetes pod er en gruppe containere som er distribuert sammen på samme vert. Hvis du ofte distribuerer enkeltbeholdere, kan du vanligvis erstatte ordet " pod " med "beholder" og forstå konseptet nøyaktig.

Hvordan oppretter jeg en OpenShift-tjeneste?

Hvis prosjektet og tjenesten allerede eksisterer, gå til neste trinn: Utsett tjenesten for å opprette en rute

  1. Logg på OpenShift Container Platform.
  2. Opprett et nytt prosjekt for tjenesten din:
  3. Bruk kommandoen oc new-app for å opprette en tjeneste:
  4. Kjør følgende kommando for å se at den nye tjenesten er opprettet:

Anbefalt: