Hvordan rapporterer jeg en hjemløseleir i Los Angeles?
Hvordan rapporterer jeg en hjemløseleir i Los Angeles?

Video: Hvordan rapporterer jeg en hjemløseleir i Los Angeles?

Video: Hvordan rapporterer jeg en hjemløseleir i Los Angeles?
Video: АСМР 🤪 АСКА ОСМОТРИТ Твои ЧЕРЕПНЫЕ НЕРВЫ | ASMR Cranial Nerve Exam 2024, Kan
Anonim

For recycLA-faktureringsproblemer, gå til recycLA.com eller ring kundesenteret på 1-800-773-2489. Skal KUN brukes hvis problemet som rapporteres ikke passer inn i noen av SR-typene som er tilgjengelige på denne listen.

Også å vite er, hvordan rapporterer jeg hjemløse leirer i Los Angeles?

For recycLA-faktureringsproblemer, gå til recycLA.com eller ring kundesenteret på 1-800-773-2489. Skal KUN brukes hvis problemet som rapporteres ikke passer inn i noen av SR-typene som er tilgjengelige på denne listen. Velg alternativknapper ovenfor for å se flere SR-typer.

I tillegg, hvordan rapporterer jeg en hjemløseleir? Til Rapporter Camping i parken din: Først og fremst, hvis du ser en forbrytelse på gang i parken din, ring 911. 2. Kontakt kundeservicebyrået (CSB) på telefon på 206-684-CITY (2489). Hvis leir hindrer et fortau eller en parkfunksjon, vennligst nevner hindringen spesifikt.

Dessuten, hvordan rapporterer jeg hjemløse i Los Angeles?

Det er enkelt. Bare ring 1-877-275-5273. Det er gratis, så det er ingen kostnad for den som ringer. Du vil motta en ikke-akutt operatør som vil hjelpe deg.

Er hjemløshet ulovlig i Los Angeles?

Byen Los Angeles , mente USAs lagmannsrett for den niende kretsen at "den åttende endringen forbyr byen fra å straffe ufrivillig sitte, ligge eller sove på offentlige fortau som er en uunngåelig konsekvens av å være menneske og hjemløs uten husly i City of Los Angeles ".

Anbefalt: