Innholdsfortegnelse:

Leverer Amazon tidligere enn forventet?
Leverer Amazon tidligere enn forventet?

Video: Leverer Amazon tidligere enn forventet?

Video: Leverer Amazon tidligere enn forventet?
Video: Бизнес на Амазон: 900 000$ [личный опыт] 2024, April
Anonim

Opprinnelig besvart: Er det en sjanse en Amazon ordre ville komme fortere enn det hadde sagt? Som nevnt, med mindre du har samme dag/neste dag leveranse alternativer, er det alltid en mulighet for at bestillingen kommer fortere enn oppgitt dato.

Er Amazons estimerte leveringsdato nøyaktig på denne måten?

Sporingsnummeret har vanligvis en mer nøyaktig estimert leveringsdato . Selvfølgelig kan du ikke gjøre dette for kunder som ikke har bestilt ennå, men i det minste, i tilfelle de spør om det når de bestiller, kan du vise dem noe bedre enn Amazonas info. Hvordan gjør Amazon regne ut forventet leveransedato for bestillinger?

På samme måte, hvilke tider leverer Amazon? For å unngå å forstyrre deg vil sjåførene våre banke på døren, ringe på døren eller kontakte deg direkte for leveranse bare mellom timer fra 8:00 til 20:00 lokalt tid . Du kan besøke Finn en manglende pakke som viser som Levert for mer informasjon.

Herav, hvordan får jeg tidlig levering fra Amazon?

Arranger en planlagt levering

  1. Logg på Amazon.com-kontoen din.
  2. Legg til den kvalifiserte varen i handlekurven og fortsett til kassen.
  3. En tilgjengelig leveringsdato og -tidspunkt vil bli forhåndsvalgt. Bruk kalenderen til å velge en dato og et klokkeslett for levering. Velg et tidspunkt som passer best for deg og legg inn bestillingen.

Kan UPS-pakken min ankomme tidlig?

UPS vil leverer aldri en pakke hvis det skjer ankomme i byen tidlig . De vil hold den til den planlagte leveringsdatoen.

Anbefalt: