Hva er en APV-tilnærming?
Hva er en APV-tilnærming?

Video: Hva er en APV-tilnærming?

Video: Hva er en APV-tilnærming?
Video: My Secret Romance - Episode 4 - Full episode med norske undertekster | K-Drama | Koreanske dramaer 2024, Kan
Anonim

APV nærmer seg er designet for å gi vertikal veiledning til en beslutningshøyde (DA). APV nærmer seg avsluttes i et visuelt segment og sørge for en "rett inn" landing. APV nærmer seg kan gi en lavere DA enn presisjon tilnærminger under visse omstendigheter; imidlertid en APV-tilnærming er ikke en presisjon nærme seg (PA).

Tilsvarende, hva er forskjellen mellom LPV og Lnav Vnav?

De forskjellen mellom LPV og LNAV / VNAV er at selv om de begge har vertikal veiledning, LPV ble med hensikt designet for å være veldig lik en ILS-tilnærming med en stadig mer følsom glidebakke LNAV / VNAV var ikke.

er LPV tilnærmingspresisjon? LPV nærmer seg område WAAS /GPS-basert nærme seg , og de ligner veldig på ILS. Men det er en forskjell. Selv om LPV nærmer seg har vertikal veiledning, blir de ikke vurdert presisjonstilnærminger . I stedet er de en nærme seg med vertikal føring (APV).

Man kan også spørre, hva er forskjellen mellom MDA og DA?

Likevel, beslutningshøyde ( DA ) og minste nedstigningshøyde ( MDA ) er veldig annerledes begreper. Som navnene antyder, DA er et beslutningspunkt mens MDA er den laveste høyden tillatt uten visuelle elementer. Uten nødvendig flygesikt og rullebanemiljø sier 91.175 at vi ikke kan gå under MDA.

Hva er en VOR-tilnærming?

Som navnet tilsier, VOR nærmer seg er nærme seg prosedyrer som bruker VOR-er som det primære navigasjonshjelpemiddelet. Denne delen er den første av to som beskriver VOR instrument tilnærminger . Sju øvingsflyvninger dekker de vanligste VOR nærmer seg . En flyinformasjonspakke er knyttet til hver flygning.

Anbefalt: