Er det mot loven å fjerne undersøkelsesmarkører?
Er det mot loven å fjerne undersøkelsesmarkører?

Video: Er det mot loven å fjerne undersøkelsesmarkører?

Video: Er det mot loven å fjerne undersøkelsesmarkører?
Video: Hva er skrevet i loven 2024, Kan
Anonim

Det er ulovlig å fjerne eller endre permanent undersøkelsesmarkører i noen stater, inkludert California, men straffene varierer. Bare lisensierte landmålere og myndighetspersoner med et tillatt formål, for eksempel en landundersøkelse, bør ta bort eller endre permanent undersøkelsesmarkører.

Utover dette, er det i strid med loven å fjerne undersøkelsesinnsatser?

Det er ulovlig i de fleste stater til fjerne undersøkelsen hjørnepunkter. Det kan det også være ulovlig å fjerne tre innsats plassert av landmåleren, hvis personen som fjerner dem ikke er den som har betalt for dem i utgangspunktet.

Vet også, er en undersøkelse juridisk bindende? Tegningen av grensene er en juridisk bindende dokument. Landmålerne må følge statlige regler og forskrifter om definering av eiendomslinjer og detaljering av tomter.

Også spurt, er det mot loven å fjerne en eiendomslinjemarkering?

§ 14-111 i Real Eiendom Koden gjør det til en kriminell forseelse for enhver person å forsettlig utslette, skade eller ta bort noen markør eller annet landemerke satt i eiendom av en annen person av en sivilingeniør, landmåler eller eiendomstakstmann eller noen av deres assistenter.

Har landmålere rett til overtredelse?

Disse lovene er kjent som Ikke sant av innreiselover. Det er ingen felles lov Ikke sant til landmålere å gå inn på eiendom for å utføre oppmålingstjenester. Følgelig, uten lovfestet beskyttelse, landmålere kan være ansvarlig for sivilt eller strafferettslig inntrenging hvis de går inn på eiendom uten tillatelse.

Anbefalt: