Hva betyr arbeidskondisjonering?
Hva betyr arbeidskondisjonering?

Video: Hva betyr arbeidskondisjonering?

Video: Hva betyr arbeidskondisjonering?
Video: Hva betyr egentlig samtykke? Hør Jonis Josef forklare 2024, Kan
Anonim

arbeidskondisjonering et fysisk treningsprogram utviklet for å gjenopprette spesifikk styrke, fleksibilitet og utholdenhet for å gå tilbake til arbeid etter skade, sykdom eller medisinsk pålagt hvile; det kan være en del av en komplett arbeidsherding program når andre aspekter av funksjonell restaurering er nødvendig.

Også å vite er, hva er arbeidskondisjoneringsprogram?

EN arbeidskondisjoneringsprogram fokuserer på å forberede kroppen til fysisk å kunne gjennomføre de oppgavene som kreves kl arbeid . Fysioterapeuter fokuserer på å forbedre en medarbeider, styrke, fleksibilitet og utholdenhet til det punktet at de trygt kan gå tilbake til jobb de opptrådte før skaden.

Spørsmålet er deretter, hvordan fakturerer du arbeidskondisjonering? Ved fakturering for arbeidsherding (eller arbeidskondisjonering), er det to koder en leverandør eller koder kan velge mellom:

  1. 97545: arbeidsherding/kondisjonering; innledende 2 timer.
  2. 97546: arbeidsherding/kondisjonering; hver ekstra time.

På samme måte, hva er arbeidsherdeprogrammet?

Arbeidsherding er en individualisert, svært strukturert program utviklet for å hjelpe pasienter tilbake til før skaden arbeid nivå på en sikker og rettidig måte. Den har som mål å hjelpe pasienter med å gjenvinne sine biomekaniske, kardiovaskulære, metabolske, nevromuskulære og psykososiale funksjoner i forbindelse med deres arbeid oppgaver.

Hva er forskjellen mellom arbeidskondisjonering og arbeidsherding?

Derfor er forskjellen mellom arbeidskondisjonering og herding . Hver inkluderer de 4 komponentene, men herding innebærer mer arbeid simulering og kondisjonering innebærer et behov for mer aerobe øvelser.

Anbefalt: