Hvordan skiller bankbekreftelser seg fra positive bekreftelser på kundefordringer?
Hvordan skiller bankbekreftelser seg fra positive bekreftelser på kundefordringer?

Video: Hvordan skiller bankbekreftelser seg fra positive bekreftelser på kundefordringer?

Video: Hvordan skiller bankbekreftelser seg fra positive bekreftelser på kundefordringer?
Video: +20% прибавка хешрейта за 5 минут! 2024, April
Anonim

Bankbekreftelser bør etterspørres for alle bankkontoer , men positive bekreftelser på kundefordringer er normalt forespurt kun for et utvalg av kontoer . Hvis bankbekreftelser er ikke returneres, må de forfølges til revisor er tilfreds med til hva den etterspurte informasjonen er.

Dessuten, hva er en kundefordringsbekreftelse?

De kundefordringsbekreftelse . Dette er et brev signert av en bedriftsansvarlig (men sendt av revisor) til kunder valgt av revisorene fra selskapets kundefordringer aldersrapport.

hvordan og hvorfor kan revisors bruk av kreditorbekreftelser avvike fra kundefordringsbekreftelser? De revisorer sjelden bruk de leverandørgjeld bekreftelse heller enn kundefordringsbekreftelser . Dette er fordi dokumentene som leverandørfakturaer, månedlige leverandørutskrifter og innbetaling rapporter som revurderes utstedes av de eksterne partene.

På samme måte spør folk, hva er forskjellen mellom negative og positive bekreftelser?

EN negativ bekreftelse er et dokument utstedt av en revisor til kundene til et klientselskap. EN positiv bekreftelse er en der kunden er pålagt å sende tilbake et dokument, enten bekrefte eller bestride kontoinformasjonen sendt til den av revisor.

Hva er bankbekreftelser?

Bankbekreftelse er den revidere prosedyre som utføres av revisor for å teste eksistensen, nøyaktigheten og eierskapet til banker konto og bank balanse mellom enhet. Denne prosedyren utføres vanligvis i mellomtiden revidere heller enn på ferdigstillelsesstadiet.

Anbefalt: