Er det dårlig å blande oljemerker?
Er det dårlig å blande oljemerker?

Video: Er det dårlig å blande oljemerker?

Video: Er det dårlig å blande oljemerker?
Video: Hell det ned i vasken, det vil hjelpe i enhver vanskelig situasjon. Bli kvitt mangel på penger og 2024, April
Anonim

Det er ikke noe problem med blande oljer , enten blande viskositeter eller merker , eller syntetiske stoffer med mineral. Det gjøres hele tiden. 15 til 20 % av de gamle olje forblir i motoren når du gjør en olje endre, så endre merker eller viskositeter, eller endre til syntetisk, og du gjør dette.

Her, hva skjer hvis du blander oljemerker?

Veksling merker er ikke skadelig for motoren din så lenge du velg en olje merket med API-smultringen på samme nivå, f.eks. API SN. Du kan gi opp forbedret ytelse hvis du bytte fra syntetisk eller høy kjørelengde til konvensjonell olje . MYTE: Når motor olje blir mørkt, det betyr at det er på tide å endre det.

kan du blande 5w30 og 10w30? Husk oljer gjøre ikke blande hvis du ha 5v30 og legg til 10v30 det vil ikke gi du en blanding vil begge oljene holde seg atskilt du vil ha noen få liter 5v30 og en kvart 10v30 de aldri blande.

Kan du blande forskjellige merker av syntetisk motorolje?

Ja, du kan trygt bland en merke av olje (f.eks. Mobil 1) med en annerledes merke (f.eks. AMSOIL) eller konvensjonell olje med syntetisk olje (faktisk er det det en syntetisk blanding er). De fleste syntetiske stoffer i dag er fullt kompatible med konvensjonelle oljer og kan trygt være blandet.

Kan du blande forskjellige 5w30-oljer?

Ja, du vil være fint så langs som viskositetsgraden til de to oljer er de samme (f.eks. 5W-30 og 5W-30 ). Aldri blanding 5W-30 og si 10-40.

Anbefalt: