Må du betale for seter på TAP Portugal?
Må du betale for seter på TAP Portugal?

Video: Må du betale for seter på TAP Portugal?

Video: Må du betale for seter på TAP Portugal?
Video: TAP PORTUGAL | A330-900neo | JFK-LIS | ECONOMY CLASS 2024, Kan
Anonim

Seter er tilgjengelig for reservasjon når som helst. Ved billetter uten denne fordelen inkludert, og burde du ikke ønsker betale ekstra for denne tjenesten, seter tildeles automatisk ved innsjekking (enten online eller på flyplassen). Eventuelle endringer belastes avhengig av TAP Produktet og sete Forespurt.

Tar TAP Portugal betalt for seter på denne måten?

Anmeldelse av TAP Air Portugal . Ikke betal for din sete . Vi gjorde velge TAP fordi de hadde svært konkurransedyktige priser for denne banen, og normalt velger vi vår seter (og betal) samtidig med bestilling.

hvordan oppgraderer jeg setet mitt på TAP Portugal? TAP-oppgraderinger

  1. Oppgraderingsauksjoner By beløpet du er villig til å betale for en oppgradering til Business Class. Oppgraderingsauksjoner er tilgjengelige for utvalgte flyreiser.
  2. Oppgrader med Miles Bruk TAP Miles&Go Miles for å oppgradere billetten din. Finne ut mer.
  3. Oppgradering på flyplassen Du kan også oppgradere direkte ved innsjekkingsområdet eller ombordstigningsgate.

Her, hvor mye tar TAP Portugal for setevalg?

Du kan velg det tidligere på TAP nettsted med bekreftelsesnummeret ditt og etternavnet ditt, men det er normalt $15 USD å velge et sete . Se under Administrer Reservasjon . De opp lade for alt inkludert innsjekket bagasje, men det er billigere å kjøpe på forhånd.

Hva betyr ladbart sete?

Besvart 3. Feb 2018. Forreste rad er avgiftsbelagt . Kan lades seter er i utgangspunktet 1. rad seter med mer benplass det er behagelig for pensjonister. Og ladbar også midler fordi det er bortsett fra sete billettpris. Hvis vi snakker om innenlandsflyvningene så er det RS.

Anbefalt: