Hva er Mercer jobbevalueringssystem?
Hva er Mercer jobbevalueringssystem?

Video: Hva er Mercer jobbevalueringssystem?

Video: Hva er Mercer jobbevalueringssystem?
Video: Hva er et ERP-system? 2024, Kan
Anonim

De Mercer CED System for jobbevaluering er en av en rekke systemer som måler verdien av individuelle jobber i henhold til deres funksjon i, og verdi for, en organisasjon. JAQ beskriver plikter, ansvar og ansvar for jobb sammen med kvalifikasjonene og erfaringen som trengs for å gjøre det jobb.

Spørsmålet er også, hva er jobbevalueringsprosessen?

Jobb evaluering er den prosess å analysere og vurdere ulike jobber systematisk for å fastslå deres relative verdi i en organisasjon. Jobb evaluering er en evaluering av den relative verdien av ulike jobber på grunnlag av et konsistent sett av jobb og personlige faktorer, slik som kvalifikasjoner og ferdigheter som kreves.

hva er jobbevaluering i personalledelse? Hrm jobbevaluering . 1. A jobb evaluering er en systematisk måte å bestemme verdien/verdien av en jobb i forhold til andre jobber i en organisasjon. Den prøver å gjøre en systematisk sammenligning mellom jobber for å vurdere deres relative verdi med det formål å etablere en rasjonell lønnsstruktur.

Vet også, hva er Mercer IPE?

Mercers proprietær internasjonal posisjonsevaluering ( IPE ) er en robust, brukervennlig metodikk som er et sentralt bidrag til jobb- og organisasjonsdesign; det kan danne grunnlaget for dagens integrerte HR-systemer.

Hva er jobbanalyse og jobbevaluering?

Jobb evaluering er en prosess for å bestemme viktigheten av en bestemt jobb i forhold til den andre jobb av organisasjonen. Jobb analyse gjøres for å forberede en stillingsbeskrivelse og jobb spesifikasjon. Omvendt, Jobb evaluering har som mål å implementere et rettferdig og rettferdig lønnssystem i en organisasjon.

Anbefalt: