Hva er utsendelseshandling?
Hva er utsendelseshandling?

Video: Hva er utsendelseshandling?

Video: Hva er utsendelseshandling?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

DispatchAction gir en mekanisme for å gruppere et sett med relaterte funksjoner i en enkelt handling , og eliminerer dermed behovet for å lage separate handlinger for hver funksjon.

Spørsmålet er også, hva er en ekspedisjonsfunksjon?

utsendelse () er metoden som brukes til utsendelse handlinger og utløser tilstandsendringer i butikken. react-redux prøver ganske enkelt å gi deg enkel tilgang til den. Merk imidlertid at utsendelse er ikke tilgjengelig på rekvisitter hvis du sender inn handlinger til din tilkobling funksjon.

På samme måte, kan en redusering sende en handling? 4 svar. Sender ut en handling innenfor en redusering er et antimønster. Din redusering bør være uten bivirkninger, bare fordøye handling nyttelast og returnere et nytt tilstandsobjekt. Legge til lyttere og sende handlinger innen reduseringsboks føre til lenket handlinger og andre bivirkninger.

På denne måten, hva gjør butikkutsendelse?

utsendelse (handling) Sender en handling. Dette er den eneste måten å utløse en tilstandsendring. De butikkens reduksjonsfunksjonen kalles opp med det gjeldende getState()-resultatet og den gitte handlingen synkront.

Hvordan sender du en handling i Redux?

Likevel, når du vil sende en handling fra komponenten din, bør du først koble den til butikken og bruke tilkoblingsmetoden for å reagere- redux (2. vei). Så, når du begynner å ha logikk i mapDispatchToProps-funksjonen, er det på tide utsendelseshandling i din saga (3. vei).

Anbefalt: