Kan xypex påføres over maling?
Kan xypex påføres over maling?

Video: Kan xypex påføres over maling?

Video: Kan xypex påføres over maling?
Video: Pulsar clip on, håndspotter eller sigtekikkert? 2024, Kan
Anonim

Ja. I de fleste omstendigheter maling , epoksybelegg, sementbelegg, gips og stukk kan være påført over en Xypex belegg. For ytterligere informasjon om grensesnittet til Xypex belegg med maling og andre etterbehandlingsmaterialer, rådfør deg med en Xypex Representant for tekniske tjenester. Ja.

På samme måte spør folk, hva er xypex vanntetting?

Xypex Konsentrat er det mest kjemisk aktive produktet innen Xypex Krystallinsk Vanntetting System. Når det blandes med vann, påføres dette lysegrå pulveret som et sementholdig oppslemmingsstrøk på betong over eller under kvalitet, enten som et enkelt strøk eller som det første av en to-lags påføring.

Dessuten, hva er krystallinsk vanntetting? Krystallinsk vanntetting er en teknologi som involverer utvikling av krystaller for å bidra til å oppnå vanntette betongkonstruksjoner. BASF krystallinsk vanntetting teknologi er tilgjengelig som en vanntett belegg for betong, eller et integrert tilsetningsstoff for betong, for bruk i både over- og undergradsapplikasjoner.

Herav, hvordan bruker du xypex børste?

Ren spalte, våt betong og søke om en børste strøk av Xypex Konsentrer (som beskrevet nedenfor) i hulrommet og la det tørke i 10 minutter. 3. Fyll hulrommet ved å presse Dry-Pac tett inn i sporet med pneumatisk pakkeverktøy eller med hammer og trekloss. (Se nedenfor for Dry-Pac blandingsinstruksjoner.)

Hva er vanntetting på negativ side?

er når vann kommer gjennom veggene til en. kjelleren og vanntetting er utført. fra innsiden. Generelt, negativ side vanntetting betyr at vanntetting laget er.

Anbefalt: