Hva er HR-kostnadsfaktor?
Hva er HR-kostnadsfaktor?

Video: Hva er HR-kostnadsfaktor?

Video: Hva er HR-kostnadsfaktor?
Video: Зачем HR-менеджеру маркетинг? 2024, Kan
Anonim

HR-kostnadsfaktor - Det er den forhold mellom hele selskapet kostnader og HR utgifter . Det viser om utgifter på HR praksis er for mye i forhold til hele selskapet kostnader . Den viser effektiviteten til treningsprogrammet og hvor mye det kan ha nytte for bedriften etter opplæringen.

Dessuten, hva er HR-utgifter?

Måling Personalkostnader ( HR-kostnader , også kalt Menneskelig ressurs kostnad), er en nøkkelkomponent i HR regnskap. I følge Flamholtz (1999), koste er et offer som påløper for å oppnå en forventet fordel eller tjeneste. Dette betyr at alle koste har en " kostnader " og en "aktiva"-komponent.

Vet også, hvordan beregner du HR-kostnad? Koste av HR per ansatt = Totalt HR lønn og ytelser ÷ Antall ansatte. Dette er en effektivitetsmåling. For eksempel, hvis du har alle lønnede, heltidsansatte, kan det hende du trenger en HR person når du treffer 50 personer.

Følgelig, hva er inkludert i HR-budsjettet?

De menneskelige ressurser budsjett viser til midlene som HR bevilger til alle HR prosesser over hele virksomheten. De HR-budsjett vil inkludere midler allokert til ansettelse, lønn, fordeler, talentledelse, opplæring, etterfølgerplanlegging, arbeidsstyrkeengasjement og velværeplanlegging for ansatte.

Hva er benchmarking i HR?

HR benchmarking er en prosess som brukes for å sammenligne lignende egenskaper på tvers av organisasjoner for å identifisere milepæler. Når HR fagfolk har data for sammenligningsformål, de er bedre i stand til å sette mål og mål for sin egen bedrift.

Anbefalt: