Hva brukes Kedb hovedsakelig til?
Hva brukes Kedb hovedsakelig til?

Video: Hva brukes Kedb hovedsakelig til?

Video: Hva brukes Kedb hovedsakelig til?
Video: Known Error Database (KEDB) aka Knowledge Base 2024, Kan
Anonim

Den kjente feildatabasen ( KEDB ) er laget av Problem Management og brukt av Incident and Problem Management for å administrere alle kjente feilposter.

Hva er en Kedb derav?

EN KEDB er et depot som inneholder informasjon om problemer der grunnårsaken er kjent, men en permanent løsning ikke gjør det. Enten eksisterer ikke den permanente løsningen eller ikke implementert (ennå). EN KEDB inneholder strengt informasjon om hendelser og hendelsesløsningsdetaljer.

Foruten ovenfor, hva er formålet med problemhåndtering? Det primære mål for problemhåndtering skal forebygge problemer og resulterende hendelser som skjer, for å eliminere gjentakende hendelser, og for å minimere virkningen av hendelser som ikke kan forhindres. Informasjonsteknologiens infrastrukturbibliotek definerer en problem som årsak til en eller flere hendelser.

På samme måte spør folk, hva er hensikten med en kjent feil?

Offisielt, Kjent Feil tilhører Problem ledelse, men det er ikke uvanlig at Service Desk løser en hendelse med en permanent løsning, eller finner en løsning og oppretter en Kjent feil ta opp. Målet med Problem Ledelsen er å finne en rotårsak til en eller flere hendelser.

Hva er løsningen i ITIL?

Løsninger er midlertidige løsninger som tar sikte på å redusere eller eliminere virkningen av kjente feil (og dermed problemer) som det ennå ikke finnes en full løsning for. Som sådan, Løsninger brukes ofte for å redusere virkningen av hendelser eller problemer hvis deres underliggende årsaker ikke lett kan identifiseres eller fjernes.

Anbefalt: