Hva er Freddie Mac-refinansieringsprogrammet?
Hva er Freddie Mac-refinansieringsprogrammet?

Video: Hva er Freddie Mac-refinansieringsprogrammet?

Video: Hva er Freddie Mac-refinansieringsprogrammet?
Video: Hva er FMERR? Enkelt om Freddie Mac Enhanced Relief Refinance℠-programmet 2024, Kan
Anonim

Freddie Mac Forbedret lindring Refinansiere SM gir refinansiere muligheter for huseiere med eksisterende Freddie Mac boliglån som gjør sine boliglån betalinger i tide, men hvis belåningsgrad (LTV) for en ny boliglån overskrider maksimalt tillatt for standard refinansiere Produkter.

Angående dette, hva er Freddie Mac-programmet?

Freddie Mac er et statlig sponset foretak eller GSE, opprettet av den føderale regjeringen for å sikre tilgang til boliglån. Freddie Mac har et lovpålagt oppdrag for å gi likviditet, stabilitet og rimelighet til det amerikanske boligmarkedet. Freddie Mac gir ikke lån direkte til boligkjøpere.

Man kan også spørre hvem som kvalifiserer til Fmerr? Du må være oppdatert på boliglånsbetalingene dine for å kunne kvalifisere for FMERR . Du må også oppfylle de to følgende standardene: Du har ikke hatt noen forsinkelser de siste seks månedene. Du har ikke hatt mer enn én 30-dagers kriminalitet i løpet av de siste 12 månedene.

Hva er Fmerr-refinansieringsprogram derav?

Freddie Mac Enhanced Relief Refinansiere – eller FMERR – er for låntakere som ønsker det refinansiere men har svært liten eller ingen egenkapital i hjemmene sine. I virkeligheten er det for huseiere som har gjort alle de riktige tingene, men som ikke har dratt nytte av stigende boligverdier.

Hva er hensikten med Freddie Mac og Fannie Mae?

Fannie Mae og Freddie Mac ble opprettet av kongressen. De spiller en viktig rolle i landets boligfinansieringssystem - for å gi likviditet, stabilitet og rimelighet til boliglånsmarkedet. Långivere bruker kontantene som samles inn ved å selge boliglån til foretakene for å engasjere seg i ytterligere utlån.

Anbefalt: