Hva er et tilbakeholdsinnskudd?
Hva er et tilbakeholdsinnskudd?

Video: Hva er et tilbakeholdsinnskudd?

Video: Hva er et tilbakeholdsinnskudd?
Video: Халва с Орехам 10 кг | Довга Гяджинская 40 литр | 50 шт ШорГогал | Для Эхсан 2024, Kan
Anonim

Hva er en holding innskudd ? Holder innskudd er noen ganger forespurt av utleiere eller utleieagenter til holde en eiendom for en potensiell leietaker og ta eiendommen "av markedet". Dette er å holde eiendommen til leietaker før sjekk blir foretatt og leiekontrakt underskrevet.

På samme måte spør folk, hvordan fungerer et beholdningsinnskudd?

EN holde innskudd er penger betalt når du har sagt ja til å leie en eiendom, men ikke har signert en kontrakt. Hvis du betaler en holde innskudd du garanterer at du vil ta opp leieforholdet. Vanligvis en holde innskudd er satt opp mot et verdipapir innskudd , eller er refunderes når du flytter inn.

I tillegg, får jeg tilbakebeholdningen min? Holder innskudd er normalt ikke refunderbare. I tilfelle en avtale skulle falle gjennom, vil utleier eller utleier mest sannsynlig bestemme seg for å beholde holde innskudd for å kompensere for eventuelle ulemper dette medfører, og eiendommen forsvinner tilbake på markedet.

Dessuten, hvorfor er innskuddet mitt på vent?

Den vanligste grunnen til at bankene setter en holde på midler på kontoen din er for å sikre at en sjekk slettes. For å si det enkelt, vil de sørge for at de mottar de riktige midlene før disse midlene gjøres tilgjengelig for deg. Men med større sjekker er det kanskje ikke alltid tilfelle.

Hvor lenge kan en bank holde et innskudd?

Lengre Holde Tider Fem virkedager eller så er typisk holde tid, men lengre holder er absolutt mulig. Mer enn $5 000: Hvis du innskudd mer enn $5 000 i sjekker bank må gjøre de første $200 tilgjengelig innen én virkedag, men a hold kan gjelde for det resterende beløpet.

Anbefalt: