Hva er fordelene med en levende trust?
Hva er fordelene med en levende trust?

Video: Hva er fordelene med en levende trust?

Video: Hva er fordelene med en levende trust?
Video: Nøkler til å forstå livet og komme tilbake til essensen din - Suzanne Powell i Albacete 2024, Kan
Anonim

EN levende tillit sparer familien din tid og penger ved å unngå skifte - og det gir flere ekstra fordeler også. Av Mary Randolph, J. D. The main fordel av en gjenkallelig levende tillit er at det sparer familien din for tid og penger ved å unngå skifte etter din død. Men det finnes andre fordeler også.

Videre, hva er fordelene med å ha en tillit?

Blant høvdingen fordeler av stoler , de lar deg: Sette betingelser for hvordan og når eiendelene dine fordeles etter at du dør; Reduser eiendoms- og gaveskatter; Fordel eiendeler til arvinger effektivt uten kostnadene, forsinkelsen og offentligheten til skifteretten.

På samme måte, hva er bedre et testamente eller en levende tillit? Som en vil , a tillit vil kreve at du overfører eiendom etter døden til dine kjære. I motsetning til en vil , a levende tillit passerer eiendom utenfor skifteretten. Det er ingen retts- eller advokatsalærer etter tillit er etablert. Eiendommen din kan overføres umiddelbart og direkte til de navngitte mottakerne.

For det andre, hva er ulempen med en levende tillit?

Det kan komme i tillegg fordeler av slike truster, utover å unngå skifterett. En stor ulempe med en levende tillit er kostnaden knyttet til forberedelsen og finansieringen. Papirarbeidet er mer komplekst for en levende tillit enn for et testamente og advokathonoraret er typisk større.

Hva er hensikten med en levende gjenkallelig tillit?

EN gjenkallelig levende tillit er en tillit dokument opprettet av en person som kan endres over tid. Oppsigelige levende truster brukes for å unngå skifte og for å beskytte personvernet til tillit eier og begunstigede av tillit samt minimere eiendomsskatten.

Anbefalt: