Kan en rimelig innkvartering nektes?
Kan en rimelig innkvartering nektes?

Video: Kan en rimelig innkvartering nektes?

Video: Kan en rimelig innkvartering nektes?
Video: Giftun Azur hotel Hurghada - обзор лучшего бюджетного отеля 3 звезды в Хургаде Гифтун Азур 2024, April
Anonim

Byrået kan avslå en ansatts anmodning om en rimelig overnatting av følgende grunner: Arbeidstakeren er ikke en person med kvalifiserende funksjonshemming. Arbeidstakeren kan ikke fremlegge forespurt dokumentasjon fra lege som viser at han/hun har en kvalifiserende funksjonshemming.

Hvis man tar dette i betraktning, kan man nekte?

De ADA forbyr kun diskriminering på grunn av funksjonshemming. Det gjør det ulovlig å nekte å ansette en kvalifisert søker med nedsatt funksjonsevne fordi vedkommende er funksjonshemmet eller fordi det kreves en rimelig tilrettelegging for å gjøre det mulig for denne personen å utføre viktige jobbfunksjoner.

På samme måte, kan en rimelig innkvartering oppheves? En nylig rettsavgjørelse indikerer at en arbeidsgiver ikke kan trekke tilbake en overnatting som tidligere hadde jobbet for både arbeidsgiver og arbeidstaker. I Isbell v.

Også spurt, kan en arbeidsgiver avslå en ADA-forespørsel?

An arbeidsgiver kan lovlig benekte de ønsket overnatting under visse omstendigheter. Hvis be om innebærer å gjøre noe for å imøtekomme ansatt som ville sette virksomheten eller dens forretninger i fare ansatt kan ikke være i stand til å få be om gitt.

Må arbeidsgivere gjøre rimelige tilpasninger?

EN rimelig overnatting er bistand eller endringer i stilling eller arbeidsplass som vil gjøre det mulig for en ansatt gjøre hans eller hennes jobb til tross å ha en funksjonshemming. Under ADA , arbeidsgivere er pålagt å sørge for rimelige tilpasninger til kvalifiserte ansatte med nedsatt funksjonsevne, med mindre å gjøre det ville medføre unødig vanskelighet.

Anbefalt: