Hvordan hindrer du regn fra å komme gjennom murvegger?
Hvordan hindrer du regn fra å komme gjennom murvegger?

Video: Hvordan hindrer du regn fra å komme gjennom murvegger?

Video: Hvordan hindrer du regn fra å komme gjennom murvegger?
Video: XRP AIRDROP на бирже Bitforex! Sologenic как получить токены SOLO 2024, Kan
Anonim

En silan/siloxane vannavvisende fungerer ved å være absorbert i murstein , under overflaten. Når den først er der, reagerer den med frikalkinnholdet som er tilstede i begge murstein og mørtel. Det vannavvisende binder seg til kantene av de mikroskopiske porene i de murstein og vil ikke la vann komme inn i dem.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan kan jeg stoppe vann som siver gjennom murveggen min?

Pass på at mørtelfugene mellom murstein er i god form, og reparerer etter behov. Når du har mørtelen i god form, påfør en silan/siloksan vann avvisende for hele murvegg . Vær nøye med de skriftlige instruksjonene med hensyn til lufttemperatur og mengde vann frastøtende å påføre.

I tillegg, hvorfor er veggen min våt når det regner? Inntrengende fukt (eller lateral fuktighet) er vanligvis forårsaket av vann som kommer inn de utvendig konvolutt av de bygning. De konsekvensen er det regnet vann kan ikke effektivt løpe vekk fra veggene , noe som får fukt til å sive gjennom. Disse fuktige flekkene kan vises som skygger på veggen eller få maling til å boble opp og sprekke.

Herav, kan vann komme gjennom murstein?

Nesten hver murstein vegg vil tillate vann å trenge inn. De vann har tre mulige veier. Den kan gå inn direkte gjennom de murstein , mørtelen og/eller kontaktsonen mellom murstein og mørtel. Vegglekkasjene dine, vil jeg satse på, kommer mest sannsynlig fra de vertikale skjøtene mellom mange av de murstein.

Hvordan forsegler du porøse murstein?

Murstein er ekstremt porøs , slik at den kan absorbere vann som en svamp, og over tid kan vannabsorpsjon forårsake smuldring og sprekker i murstein . Påfør a forsegler til ditt ytre murstein for beskyttelse mot vannskader og minimere mosevekst. Vask murstein og la det tørke helt.

Anbefalt: