Hva er et rordiagram?
Hva er et rordiagram?

Video: Hva er et rordiagram?

Video: Hva er et rordiagram?
Video: Hva er makt? 2024, Kan
Anonim

Ror bruker et pakkeformat kalt diagrammer . EN diagram er en samling filer som beskriver et relatert sett med Kubernetes-ressurser. En eneste diagram kan brukes til å distribuere noe enkelt, som en minnebuffret pod, eller noe komplekst, som en full nettappstabel med HTTP-servere, databaser, cacher og så videre.

Også spurt, hva er ror for Kubernetes?

Ror er den første programpakkebehandleren som kjører på toppen Kubernetes . Det gjør det mulig å beskrive applikasjonsstrukturen gjennom praktisk ror -diagrammer og administrere det med enkle kommandoer. Fordi det er et stort skifte i måten applikasjonene på serversiden er definert, lagret og administrert på.

For det andre, hvordan distribuerer du et rordiagram? For å lage din egen applikasjon i Go og distribuere den på Kubernetes ved hjelp av Helm, vil du vanligvis følge disse trinnene:

  1. Trinn 1: Skaff applikasjonens kildekode.
  2. Trinn 2: Bygg Docker-bildet.
  3. Trinn 3: Publiser Docker-bildet.
  4. Trinn 4: Lag rordiagrammet.
  5. Trinn 5: Distribuer eksempelapplikasjonen i Kubernetes.

Bare så, hva er Helm install?

Ror er et Kubernetes-basert pakkeinstallasjonsprogram. Den administrerer Kubernetes "diagrammer", som er "forhåndskonfigurerte pakker med Kubernetes-ressurser." Ror lar deg enkelt installere pakker, foreta revisjoner og til og med rulle tilbake komplekse endringer.

Bør jeg bruke ror Kubernetes?

Hvis du er en utvikler og vil pakke din applikasjon som en Kubernetes-applikasjon , Ror er veien å gå. Hvis du er en DevOps-person som prøver å distribuere enten interne eller tredjeparts leverandørapplikasjoner, kan du bør bruke Helm som din emballasjemekanisme.

Anbefalt: