Innholdsfortegnelse:

Hvordan installerer du kobberunioner?
Hvordan installerer du kobberunioner?

Video: Hvordan installerer du kobberunioner?

Video: Hvordan installerer du kobberunioner?
Video: Hvordan installerer du en Bosch vaskemaskin? 2024, Kan
Anonim

Til installere en kobberrørforbindelse , begynn med å svettelodde den mannlige skulderen på en rør som beskrevet ovenfor. Sett deretter mutteren på den tilstøtende rør og lodd den kvinnelige skulderen på rørets slutt. La rørene avkjøles.

Følgelig, hvordan installerer du en fagforening?

Tråd den mannlige halvdelen av fagforening mutter på røret på venstre side, og stram det godt. Skyv ringmutterdelen av fagforening på røret på høyre side med gjengene vendt utover. Tråd på den andre halvdelen av fagforening mutter, og stram den godt til.

hvordan fungerer en fagforening? Et rør fagforening består av tre deler - en mutter, en hunnende og en hannende. For å lage en effektivt jobber rør montering , både hann- og hunnenden er forseglet sammen ved hjelp av nøtter. En hunngjenget montering har gjenger på innsiden, mens i hanngjenget montering , trådene er på utsiden.

I tillegg, hvordan fester du kobber til kobber?

Hvordan lodde kobber til kobber

  1. Rengjør utsiden av kobberrøret med et stykke smergelduk til det er skinnende lyst.
  2. Børst sjenerøse mengder flussmiddel på enden av kobberrøret, belegg hele omkretsen.
  3. Sett røret inn i beslaget.

Når vil du bruke fagforeningsbeslag?

EN kobling er et solid montering med innvendige gjenger på innsiden av begge ender. Den brukes til å skjøte sammen to rørlengder som ikke er låst på plass og kan snus. EN fagforening brukes når du prøver å skjøte sammen to rør som er faste, og dermed ikke kan dreies.

Anbefalt: