Innholdsfortegnelse:

Hva er forsyningskjedeberegninger?
Hva er forsyningskjedeberegninger?

Video: Hva er forsyningskjedeberegninger?

Video: Hva er forsyningskjedeberegninger?
Video: pH-beregninger 2024, Mars
Anonim

Hva er Supply Chain Metrikk ? Forsyningskjedeberegninger defineres ved å etablere spesifikke parametere som brukes til å kvantifisere og definere forsyningskjede opptreden. De beregninger kan utnyttes i lagernøyaktigheten og omsetningen beregninger , til forholdet mellom varelager og salg.

På samme måte kan man spørre seg, hva er KPI i forsyningskjeden?

Viktig KPIer for forsyningskjede Det er en prosess som krever at selskaper tydelig identifiserer mål og deretter utvikler ytelsesindikatorene som lar deg spore fremgangen din mot disse målene. For å legge til rette for forbedringer på tvers av selskapet, må data ikke bare være nøyaktige, men også nyttige.

For det andre, hvordan måles forsyningskjedens effektivitet? DOS er den vanligste KPI som brukes av ledere i måling effektiviteten i forsyningskjede . Den beregnes ved å dele gjennomsnittlig beholdning på hånden (som verdi) med gjennomsnittlig månedlig etterspørsel (som verdi) og deretter multiplisere den med tretti, når måling på månedlig basis.

I denne forbindelse, hva er de viktigste forsyningskjedeberegningene?

12 Nøkkelberegninger Til Supply Chain Management . Supply Chain Metrikk kan omfatte målinger for innkjøp, produksjon, transport, varelager, lager, materialhåndtering, pakking og kundeservice. Det er hundrevis av beregninger som kan brukes til å score Supply Chain Management opptreden.

Hva er eksempler på beregninger?

Eksempler på bedriftsberegninger:

  • Salgsinntekter.
  • Nettofortjenestemargin.
  • Bruttomargin.
  • MRR (Monthly Recurring Revenue)
  • Net Promoter Score.

Anbefalt: