Hvem var herrene i det Elizabethanske England?
Hvem var herrene i det Elizabethanske England?

Video: Hvem var herrene i det Elizabethanske England?

Video: Hvem var herrene i det Elizabethanske England?
Video: Queen Elizabeth I Makeup Tutorial | History Inspired | Feat. Amber Butchart and Rebecca Butterworth 2024, Kan
Anonim

Gentry . De Gentry klasse inkluderte riddere, squires, gentlemen og gentlewomen who gjorde ikke arbeide med hendene for å leve. Antallet deres vokste under dronning Elizabeths regjeringstid og ble den viktigste sosiale klassen i England . Rikdom var nøkkelen til å bli en del av herre klasse.

Med tanke på dette, hvem var adelen i det elisabethanske England?

De adel var landets herrer og damer. De var rike og mektige, og de hadde store husstander. Dette var den minste av alle Elizabethan Klasser. Under Elizabeth I's regjeringstid, der var bare rundt 50 adelsfamilier.

For det andre, hva var de sosiale klassene i det Elizabethanske England? Der var 6 sosiale klasser i Elizabethan Era (monark, adel, adel, kjøpmenn, Yoemanry og arbeidere).

Også for å vite, hva gjorde herren?

De Gentry . De herre var eliten på landsbygda. De var enten herrer på en herregård, i så fall holdt de landet direkte, eller var herrer selveiere, som var leietakere av en større herre.

Hvordan var England under Elizabethan-tiden?

Elizabethansk epoke . De Elizabethansk epoke fant sted fra 1558 til 1603 og regnes av mange historikere for å være gullalderen i engelsk historie. Under dette epoken England opplevde fred og velstand mens kunsten blomstret. Tiden periode er oppkalt etter dronning Elizabeth I som regjerte England under denne gangen.

Anbefalt: