Hva er minimum kvadratmeter for et hus i Ohio?
Hva er minimum kvadratmeter for et hus i Ohio?

Video: Hva er minimum kvadratmeter for et hus i Ohio?

Video: Hva er minimum kvadratmeter for et hus i Ohio?
Video: Udregning af antal kvadratmeter i et hus 2024, Kan
Anonim

For noen Ohio kommuner skjønt, selv en liten hus plassert på et permanent fundament oppfyller ikke lokale forskrifter og sonekrav siden mange lokalsamfunn krever at et hjem skal være minst 1 000 kvadratfot å anses som lovlig.

Så, hva er minimum kvadratmeter for et hus i Florida?

Hver bolig skal ha minst ett beboelig rom som har et minimum av 120 kvadratfot av brutto gulvareal. (FBC- Residential R304. 1 Minimum areal.) I de fleste tilfeller er dette større rommet utformet som oppholdsrom i et hjem.

På samme måte, hva er gjennomsnittsstørrelsen for et hjem? Medianen mye størrelse av en ny enebolig hjem solgt i 2015 falt under 8 600 kvadratmeter for første gang siden Census Bureau's Survey of Construction (SOC) begynte å spore serien. En acre er 43 560 kvadratfot, så den nåværende medianen mye størrelse er i underkant av en femtedel av en dekar.

Spørsmålet er også, hva er minimumsstørrelsen for å bygge et hus?

I henhold til denne regelen til bygge et hjem, den minimum landareal som kreves er 30 kvm, dvs. 323 kvm. Imidlertid, for individuell tomt i byområde der plangodkjenning er obligatorisk og opprettholdelse av andre åpne områder som åpne områder foran, på siden og bak og maksimal bakkedekning osv. minimum 900 kvm.

Er en dekar stor nok for et hus?

Hvis du allerede har en tomt i tankene, kan du trekke fra kvadratmeterne til boligen fra tomtens kvadratmeter (43, 560 kvadrat = 1 mål ). Du må sørge for at du kjøper et stykke land stor nok for ikke bare å passe hjemmet, men også tillate denne ekstra 25 foten med klaring.

Anbefalt: