Hva er varer under kjøpsloven?
Hva er varer under kjøpsloven?

Video: Hva er varer under kjøpsloven?

Video: Hva er varer under kjøpsloven?
Video: Praktisk forbrukerrett - Del 1 - En gjennomgang av forbrukerkjøpsloven 2024, April
Anonim

' Varer ' er definert i henhold til § 2 (7) i ' Handling ' som. «Alle slags løsøre bortsett fra søkbare krav og penger; og inkluderer bestander og aksjer, voksende avlinger, gress og ting knyttet til eller utgjør en del av landet som er avtalt å bli avskåret før salg eller under kontrakten til salg .”

Tilsvarende spørs det, hva er formålet med kjøpsloven?

For rent å definere kjøpsloven , er det en kontrakter der varer er solgt og kjøpt, betyr det at selgeren overfører eiendommen i varer til kjøper mot et vederlag kalt pris.

Dessuten, hvem beskytter kjøpsloven? De kjøpsloven 1979 er en Handling som regulerer salg av varer som er kjøpt og solgt i Storbritannia og den bindende kontrakten mellom begge parter. Kontrakten til salg sier at overføring av eiendom fra selger til kjøper er fullført gjennom en pengetransaksjon, kjent som prisen.

Gjelder videre kjøpsloven for grunn?

De Lov om salg av varer regulerer salg av varer og byttehandelen av varer , hvor aktuelt . De Act gjør det ikke søke om til en kontrakt om oppføring av en bygning eller til en overdragelse av en bygning på land av en tredje person, hvis leie av land overføres samtidig.

Gjelder kjøpsloven for mat?

Salg av mat regelverk Forbrukerrettighetene Handling også gjelder mat , så restaurantkunder kan forvente mat å være av 'tilfredsstillende kvalitet' og samsvare med menybeskrivelsen. Forbrukere kan også kreve refusjon og kompensasjon hvis de får mat forgiftning fra en mat virksomhet.

Anbefalt: