Hvordan kan finansiell innflytelse forbedres?
Hvordan kan finansiell innflytelse forbedres?

Video: Hvordan kan finansiell innflytelse forbedres?

Video: Hvordan kan finansiell innflytelse forbedres?
Video: Si en magisk setning, den eneste sjansen til å bli kvitt gjeld og mangel på penger for alltid 2024, April
Anonim

Bruk mer økonomiske innflytelse

Ved å øke mengden av gjeldskapital relativt til sin egenkapital, et selskap kan øke avkastningen på egenkapitalen. Vi vil bruke en (fiktiv) lemonade stativ som et eksempel på hvordan bruken av gjeld kan øke et selskaps avkastning på egenkapitalen.

Enkelt sagt, hvordan kan finansiell innflytelse reduseres?

Nedgiring er når et selskap eller enkeltperson forsøker å avta totalt økonomiske innflytelse . Det er med andre ord reduksjon av gjeld. Den mest direkte måten for en foretak å nedbringe er å umiddelbart betale ned eksisterende gjeld og forpliktelser på balansen.

For det andre, hva er hovedfordelen med finansiell innflytelse? Mange selskaper bruker finansiell innflytelse i stedet for å skaffe mer egenkapital hovedstad , som kan redusere inntjening per aksje for eksisterende aksjonærer. Finansiell innflytelse har to primære fordeler: Økt inntjening. Finansiell innflytelse kan tillate en enhet å tjene et uforholdsmessig beløp på sine eiendeler.

Tilsvarende, hva er en god økonomisk innflytelse?

Et tall på 0,5 eller mindre er ideelt. Med andre ord skal ikke mer enn halvparten av selskapets eiendeler finansieres med gjeld. I virkeligheten tolererer mange investorer betydelig høyere forholdstall. Med andre ord vil en gjeldsgrad på 0,5 nødvendigvis bety en gjeldsgrad på 1.

Bør finansiell innflytelse være høy eller lav?

Et firma med få salg og høy marginene er høye utnyttet . På den annen side, et firma med en høy salgsvolum og Nedre marginene er mindre utnyttet . Samtidig som pressmiddel er overtakelse av gjeld, margin er gjeld eller lånte penger et firma bruker til å investere i andre finansiell instrumenter.

Anbefalt: