Hvorfor setter barer dollar i taket?
Hvorfor setter barer dollar i taket?

Video: Hvorfor setter barer dollar i taket?

Video: Hvorfor setter barer dollar i taket?
Video: LISA MONEY Lyrics (Color Coded Lyrics) 2024, Kan
Anonim

Sedlene er vanligvis vatterte, med noe i midten som fester dem til tak . Hvis man skulle ta de dollar regninger ned, hadde de råd til å kjøpe bar flere runder med drinker. Faktisk, de ville kunne betale en måneds boliglån.

Derfor, hvorfor har barer dollarsedler?

Praksisen stammer ifølge ansatte fra en gammel fiskertradisjon der sjøfolk ville stift a dollar til veggen på vei ut mot havet. På den måten har de alltid hadde penger til drinker når de kom tilbake. Dette er ikke første gang bar har brukte penger skrellet fra veggene for å gi tilbake.

Videre, hvor mange dollarsedler er det i McGuire's? Over én million inn Dollarsedler En av de første tingene du vil legge merke til når du går inn i McGuire's er alle dollarregninger.

Folk spør også, hvordan holder Kells dollar til taket?

I de fleste tilfeller trenger du imidlertid bare å se opp til tak . EN Kells ansatt vrir sannsynligvis en dollar eller to rundt et par kvartaler og kaste den opp på tak , hvor det magisk pinner.

Hvilken dollarseddel er George Washington?

George Washington står på 1 dollarseddel. 1 dollarseddel har President Washington på forsiden og Great Seal of the US på baksiden. Det er det første designet til og med produsert. Interessant å vite, den nåværende $1-seddelen ble designet på 1960-tallet og fortsatt nesten den samme den dag i dag.

Anbefalt: