Hva er den nyeste internasjonale byggekoden?
Hva er den nyeste internasjonale byggekoden?

Video: Hva er den nyeste internasjonale byggekoden?

Video: Hva er den nyeste internasjonale byggekoden?
Video: The Harsh Reality About Pre-fab Homes and Why I Won't Ever Buy Them 2024, April
Anonim

De Internasjonal kode Council (ICC) promulgerer en ny Internasjonal byggekode hvert 3. år gjennom ICC Kode Utviklingsprosess. Som sådan er strøm versjonen av IBC er 2018-utgaven, også kjent som ICC IBC-2018.

Bare så, er den internasjonale byggekodeloven?

De Internasjonal byggekode (IBC) er en modell byggeskikk utviklet av Internasjonal kode Rådet (ICC). De kode Bestemmelser er ment å beskytte folkehelsen og sikkerheten samtidig som man unngår både unødvendige kostnader og fortrinnsbehandling av spesifikke materialer eller konstruksjonsmetoder.

Deretter er spørsmålet, hva er formålet med den internasjonale byggekoden? Oversikt over Internasjonal byggekode ® (IBC®) Det er et viktig verktøy for å bevare folkehelsen og sikkerheten som gir beskyttelse mot farer knyttet til det bygde miljøet. Den tar for seg design og installasjon av innovative materialer som oppfyller eller overgår målene for folkehelse og sikkerhet.

Også å vite er, hva er ibc2018?

Den internasjonale byggekoden 2018 ( IBC 2018 ) er en modellkode produsert av International Code Council (ICC). Dette dokumentet danner grunnlaget for mange delstats- og bykoder. De IBC 2018 kombinert med lokale jurisdiksjonsendringer danner statskodene.

Hva er forskjellen mellom IRC og IBC?

IBC : Den internasjonale byggekoden inneholder forskrifter om praksis som brukes i kommersiell konstruksjon. IRC : International Residential Code inneholder informasjon og forskrifter som gjelder boligbygging, inkludert både nybyggspraksis og ombyggingsspørsmål.

Anbefalt: