Ønsker du å kjøpe til en høy eller lav pris?
Ønsker du å kjøpe til en høy eller lav pris?

Video: Ønsker du å kjøpe til en høy eller lav pris?

Video: Ønsker du å kjøpe til en høy eller lav pris?
Video: Хватит Покупать в МАГАЗИНЕ! Сделайте САМИ! 3 Ингредиента + 10 Минут! Сыр в Домашних Условиях 2024, Kan
Anonim

Investorer som kjøper en eiendomsinvesteringseiendom generelt ønsker en høyere cap rate fordi dette betyr at verdien eller Kjøp prisen på eiendommen er relativt lav i forhold til NOI. En selger kan imidlertid ønsker å se a lavere cap rate fordi dette betyr at salgsprisen er høyere.

På denne måten, hva anses som en god taksrente?

Generelt sett, for å svare på spørsmålet "hva er en god taktsats : "A taktsats som faller mellom 4 prosent og 12 prosent er typisk og regnet som å være en god taktsats . Det avhenger imidlertid av etterspørselen, den tilgjengelige beholdningen i området og den spesifikke typen eiendom.

Man kan også spørre seg hvorfor en lavere takstsats er bedre? Ved hjelp av Cap Rate å måle risiko ved å bruke taktsats lar deg sammenligne risikoen for en eiendom eller marked med en annen. I teorien en høyere taktsats betyr en investering med høyere risiko. EN lavere cap rate betyr at en investering er mindre risikabel.

Herav, hva betyr 7,5% cap rate?

For eksempel, hvis en investeringseiendom koster 1 million dollar og den genererer 75 000 dollar i NOI (netto driftsinntekt) i året, så er det en 7.5 prosent CAP -rente . Vanligvis annerledes CAP -rater representerer forskjellige risikonivåer. Lav CAP -rater innebærer lavere risiko, høyere CAP -rater innebærer høyere risiko.

Er 7 cap rate bra?

For eksempel, hvis du vet at gjennomsnittlig kontorbygg har en 7 % taktsats og du eier et kontorbygg med en netto driftsinntekt på $100 000, forstå taktsats ligning forteller deg at eiendommen din har en virkelig markedsverdi på rundt 1,43 millioner dollar.

Anbefalt: