Hvor mange ganger kan du endre et boliglån?
Hvor mange ganger kan du endre et boliglån?

Video: Hvor mange ganger kan du endre et boliglån?

Video: Hvor mange ganger kan du endre et boliglån?
Video: Penge og rigdom: 5 hemmeligheder, som kun rige mennesker kender. Hvordan man tiltrækker overflod, 2024, Kan
Anonim

I teorien er det imidlertid ingen lovkrav som begrenser hvor mange ganger du kan få lånet ditt endret hvis du kan få utlåner til å gå med på det. Få din andre eller tredje boliglån låne modifikasjon er kanskje ikke lett, men i noen tilfeller er det absolutt mulig.

Kan du derfor endre boliglånet ditt mer enn én gang?

Det er ikke vanlig, men det er mulig å ha din lån endret Mer enn en gang . Hvis din økonomiske situasjon endres etter din låne modifikasjon er godkjent du bør kontakte din utlåner og forklar hva som skjedde.

Foruten ovenfor, kan jeg få en tredje låneendring? Ja, det er mulig få et sekund modifikasjon av lån men statistisk sett er det åpenbart at du er mindre sannsynlig å gjøre det få et sekund modifikasjon hvis du har hatt en første, og en tredje hvis du var så heldig få et sekund. Det er mulig likevel.

Dessuten, hvor mange ganger kan du få en HAMP-modifikasjon?

I henhold til regler som gjelder 1. juni 2012, har selv huseiere tidligere misligholdt sine eksisterende HAMPE betalinger kan søke på nytt for å få sine boliglån igjen endret under HAMPE . Rekvalifisering til HAMPE er også mulig hvis du misligholdt boliglånsbetalingene dine under din HAMPE prøveperiode.

Hva skjer når du endrer boliglånet ditt?

Under dette alternativet, du komme til enighet mellom du og boliglånet ditt selskapet å endre de opprinnelige vilkår for boliglånet ditt -som betalingsbeløp, lånelengde, rente osv. I de fleste tilfeller når boliglånet ditt er modifisert, du kan redusere din månedlig betaling til en rimeligere beløp.

Anbefalt: