Er takst verdi takst?
Er takst verdi takst?

Video: Er takst verdi takst?

Video: Er takst verdi takst?
Video: Сегодня 23 февраля напишите на бумаге эти слова и положите в кошелек. 22 23 лунные сутки в Скорпионе 2024, April
Anonim

Vurdert verdier representerer det fylket bruker for å fastsette eiendomsskatt mens den taksert verdi er et nåværende marked verdivurdering , ofte brukt under boligsalgsprosessen. Långivere er avhengige av taksert verdi når du skal dimensjonere en boliglånssøknad.

På samme måte kan du spørre, er takst vanligvis høyere enn takst?

Funksjon av takseringer vs. Ellers skatten vurdert verdi brukes kun av skattemyndigheten. De høyere de vurdert verdi , høyere eiendomsskatteregningen din. De taksert verdi av et hjem er mest vanlig nødvendig når eiendommen kjøpes med et nytt boliglån eller det eksisterende lånet refinansieres.

For det andre, hvorfor er takst lavere enn takst? La oss starte med det som vanligvis er Nedre slutten av spekteret, den vurdert eiendom verdi . Det viktigste å forstå er at vurdert verdi er ikke det samme som taksert verdi . Bedømmeren tildeler en verdi til hver eiendom innenfor hans eller hennes jurisdiksjon, for skatteformål.

Utover dette, er takseringsverdien det samme som markedsverdi?

Oppsummert, vurdert verdi er en verdivurdering plassert på en eiendom av en offentlig skatteansvarlig for skatteformål. Rettferdig Markedsverdi derimot, er den avtalte prisen mellom en villig og informert kjøper og selger under vanlige og vanlige omstendigheter.

Hvordan finner du markedsverdien av en vurdert verdi?

Vurdert verdi = Markedsverdi x ( evaluering Sats / 100) Den første beregningen er basert på markedsverdi av eiendommen og bestemt vurdering vurdere. De markedsverdi multipliseres med evaluering rate, i desimalform, for å få vurdert verdi.

Anbefalt: