Hva er disintermediation marketing?
Hva er disintermediation marketing?

Video: Hva er disintermediation marketing?

Video: Hva er disintermediation marketing?
Video: Что такое ДЕЗИНТЕРМЕДИАЦИЯ? Что означает ДЕЗИНТЕРМЕДИАЦИЯ? ДЕЗИНТЕРМЕДИАЦИЯ значение 2024, Oktober
Anonim

Disintermediation er fjerning av mellommenn innen økonomi fra en forsyningskjede, eller «cutting out the middlemen» i forbindelse med en transaksjon eller en serie transaksjoner. Kjøpere kan velge å omgå mellommennene (grossister og forhandlere) for å kjøpe direkte fra produsenten, og betale mindre.

Folk spør også, hva er disintermediation gi et eksempel?

Disintermediation er handlingen for å eliminere mellommannen i forretningstransaksjoner. Noen eksempler av disintermediation er merkbare i bank- og gjestfrihetsbransjen, så vel som i datasalg (som Dell) og materielle varer.

Deretter er spørsmålet, hva er forskjellen mellom disintermediation og reintermediation? Chaffey (2009) definerer Disintermediation som "Fjerning av mellommenn som distributører eller meglere som tidligere knyttet et selskap til sine kunder" og Reformidling som «Skapelsen av nye mellomledd mellom kunder og leverandører som tilbyr tjenester som leverandørsøk og produktevaluering”.

Hva er på denne måten disintermediation i næringslivet?

Disintermediation er prosessen med å fjerne mellommannen eller mellommannen fra fremtidige transaksjoner. I finans, disintermediation er uttak av midler fra formidlende finansinstitusjoner, som banker og spare- og låneforeninger, for å investere dem direkte.

Hvorfor er disintermediation viktig?

I den ikke-internettverden, disintermediation har vært en viktig strategi for mange store boksforhandlere som Walmart, som forsøker å redusere prisene ved å redusere antall mellomledd mellom leverandøren og kjøperen.

Anbefalt: