Kan jeg bruke min Vitamix i stedet for en foodprosessor?
Kan jeg bruke min Vitamix i stedet for en foodprosessor?

Video: Kan jeg bruke min Vitamix i stedet for en foodprosessor?

Video: Kan jeg bruke min Vitamix i stedet for en foodprosessor?
Video: Vitamix Food Processor Review - Onion & Mozarella Cheese 2024, Kan
Anonim

Ja til foodprosessoren . Vitamix med ikke shred Du trenger ikke en annen blender, men gjøre få en "tørr krukke" med Vitamix . Ja til foodprosessoren.

På denne måten er vitamix det samme som foodprosessor?

Vitamix maskinene leveres med et blad som er optimalisert for blanding av væsker. Sammenlignet med en kjøkkenmaskin blad, vil det pulverisere ingrediensene mer, mens kjøkkenmaskin bladet skjærer mer. Matprosessorer har fordelen av ekstra skjæreskiver, som lar dem skjære og rive ingredienser jevnt.

Deretter er spørsmålet, hva kan jeg bruke i stedet for en foodprosessor? Når oppskriften krever en kjøkkenmaskin å hakke eller hakke, er en blender sannsynligvis det bedre valget. Bruk mikseren når du prøver å fløte en kombinasjon av væske og faste stoffer som smør, mel og melk. Bruk mikseren til å piske og lufte i oppskrifter som marengs og kremfløte.

Kan jeg i tillegg bruke en blender i stedet for en foodprosessor?

I mange tilfeller, a blender kan brukes på samme måte som en kjøkkenmaskin så lenge du er villig til å jobbe med mindre partier. EN blender kan håndtere de fleste oppgaver som a food prosessor kan med unntak av å elte deig og lage konditordeig.

Hva er forskjellen mellom en blender og en foodprosessor?

For å gjøre livet ditt i kjøkken enklere det er godt å kjenne til forskjellen mellom en blender og en foodprosessor . EN blender er vanligvis bedre for væsker og brukes til å lage ting som smoothies. EN kjøkkenmaskin brukes til mer arbeidskrevende oppgaver, som å blande deig eller kutte grønnsaker.

Anbefalt: