Hva er CNF-distributør?
Hva er CNF-distributør?

Video: Hva er CNF-distributør?

Video: Hva er CNF-distributør?
Video: Gå til nfisk.no for CND stenger og Nextcast liner! 2024, Kan
Anonim

CNF - Clearing & Forwarding Agent. Et byrå som utfører logistikk i tildelt sone. Invester & holdsvariant klokt, SKU klokt tilstrekkelige aksjer, gir levering til Distributører . Håndterer skader eller utløpsvarer. Gir service til Distributører på vegne av selskapet.

Med tanke på dette, hva er CNF i virksomheten?

kostnad netto frakt ( CNF ).(Med henvisning til virksomhet ) Begrepet CNF eller CFR (Cost and Freightshipping-vilkår) betyr at selger betaler for frakten og kostnadene til den destinerte havnen. Det betyr at selgeren betaler for transport til lastehavnen (POL), lasting og frakt.

hva gjør C&F-agenten? Etter at et selskap har produsert produktene sine, må det sendes til markedet for salg og distribusjon C&F (Bær og videre) middel fungerer som et medium mellom selskapet og distributører og overfører aksjer fra selskapet til distributører. Bære og videresende Agenter , lagre varene til et selskap på lageret.

I denne forbindelse, hva er forskjellen mellom en agent og en distributør?

I hovedsak er forskjell er et produkteierskap. Mens en provisjon/salg/handel middel selger et produkt på dine vegne som du fortsatt eier og fakturerer den endelige kunden for, distributører ta eierskap til produktet og selge videre til sine egne kunder.

Hva er superdistributør?

Super lagerfører er personen som kjøper aksjer fra selskapet/produsenten og videresender den til distributører av forskjellige distrikter. Super stockistis utnevnt i vilkårene for provisjon og ifølge meg SS( super forhandler) provisjon bør være minst 6 % eller over.

Anbefalt: