Hva er Fcom i luftfart?
Hva er Fcom i luftfart?

Video: Hva er Fcom i luftfart?

Video: Hva er Fcom i luftfart?
Video: Nastya and friends learn to share with each other 2024, Kan
Anonim

FCOM : Fly Bruksanvisninger/brukerhåndbøker for flybesetning (AOM/ FCOM ) utgjør den primære flybesetningsreferansen for driften av en fly under normale, unormale og nødssituasjoner.

På samme måte, hva er Fcom?

Flybesetningens bruksanvisning ( FCOM ) er utstedt av Airbus Helicopters som en retningslinje for operatører til å utvikle sine egne standard operasjonsprosedyrer, i samsvar med gjeldende krav.

Dessuten, hva er Qrh i luftfart? EN QRH er en Hurtigreferansehåndbok . Det er i utgangspunktet sjekklisten som brukes i fly sammen med annen nyttig informasjon, som varierer fra QRH til QRH , men kan inkludere ting som systemdiagrammer, maksimale marsjfhøyder for gjeldende forhold, start- og landingsytelse, etc.

Dessuten, hva er FOM i luftfart?

FOM står for Videre annet vedlikehold (deler fjernet fra fly for å få tilgang til andre deler) Foreslå ny definisjon.

Hva er forskjellen mellom AFM og POH?

De forskjell mellom de to er hovedsakelig i lengde og innhold: en AFM er vanligvis et tynnere dokument, som tilfredsstiller kravene i FAR 23.1581 og ikke mye annet, mens en POH inneholder disse nødvendige elementene pluss annen informasjon som systemdiagrammer (innholdet og formatet til en POH er standardisert i GAMA

Anbefalt: