Hva var virkningene av landbruksjusteringsloven?
Hva var virkningene av landbruksjusteringsloven?

Video: Hva var virkningene av landbruksjusteringsloven?

Video: Hva var virkningene av landbruksjusteringsloven?
Video: Virkjanir í Blönduveitu 2024, Kan
Anonim

innvirkning av AAA-programmene

AAA eroderte det gamle aksje- og leietakersystemet med gårdsarbeid. Med tilgang til føderale midler, store grunneiere var i stand til å diversifisere avlingene sine, kombinere bedrifter og kjøpe traktorer og maskiner for mer effektivt å bearbeide jorden. De trengte ikke lenger det gamle systemet.

På samme måte kan du spørre, var landbruksjusteringsloven vellykket?

Lave avlingspriser hadde skadet amerikanske bønder; å redusere tilgangen på avlinger var et enkelt middel for å øke prisene. I løpet av sin korte eksistens oppnådde AAA målet sitt: tilgangen på avlinger sank, og prisene steg. Det er nå ansett som mest vellykket programmet til New Deal.

Foruten ovenfor, hvordan var landbruksjusteringsloven ment å hjelpe bøndene? De Jordbruksjusteringslov ment å gi bønder subsidier hvis de ville begrense produksjonen av spesifiserte avlinger. Håpet var at å begrense produksjonen ville forbedre avlingsprisene og dermed øke landbruket fortjeneste.

Med tanke på dette, hvordan fungerte landbruksjusteringsloven?

I mai 1933 ble Jordbruksjusteringslov (AAA) var bestått. Dette handling oppmuntret de som var fortsatt igjen i jordbruket for å dyrke færre avlinger. Derfor ville det være mindre produksjon på markedet, og avlingsprisene ville stige og dermed komme bøndene til gode – men ikke forbrukerne. Dette drepte effektivt AAA.

Hva gjorde landbruksjusteringsloven av 1938?

De Jordbruksjusteringslov , 1938 (“ Handling ”) er en føderal lovgivning i USA Handling ble til som et alternativ for gårdsstøttepolitikken. Th Handling a letter i å gi lån til bønder for å kjøpe og lagre avlinger for å opprettholde gårdsprisene.

Anbefalt: