Hva var formålet med landbruksmarkedsføringsloven?
Hva var formålet med landbruksmarkedsføringsloven?

Video: Hva var formålet med landbruksmarkedsføringsloven?

Video: Hva var formålet med landbruksmarkedsføringsloven?
Video: Valtra 6300 ja JYSKY lumisella leimikolla, osa 1/4. 2024, April
Anonim

De Markedsføringsloven for landbruket av 1929 er en amerikansk føderal vedtekt. De Handling opprettet Federal Farm Board. Dette Handle mål forfremme landbruket kooperativer som kunne stabilisere gårdsprisene, der ved å sikre en sosial kontroll med landbruksmarkedsføring.

Tilsvarende kan man spørre seg hvorfor landbruksmarkedsføringsloven sviktet?

Årsakene til feil var : Styret var ikke i stand til å hindre overproduksjon hos flertallet av bøndene; og. De Handling sørget for frivillige avlingsbegrensningsprogrammer.

Spørsmålet er deretter, hva var formålet med landbruksjusteringsloven? De Jordbruksjusteringslov (AAA) var en føderal lov vedtatt i 1933 som en del av USAs president Franklin D. Roosevelts New Deal. Loven tilbød bøndene subsidier i bytte mot å begrense deres produksjon av visse avlinger. Tilskuddene var ment å begrense overproduksjonen slik at avlingsprisene kunne øke.

Hvilket utsagn beskriver på denne måten best formålet med landbruksmarkedsføringsloven?

Landbruksmarkedsføringsloven av 1929

Lang tittel En lov for å etablere et føderalt gårdsstyre for å fremme effektiv varesalg av landbruksvarer i mellomstatlig og utenlandsk handel, og for å plassere landbruket på grunnlag av økonomisk likhet med andre næringer.
Akronymer (samtale) AMA
Sitater

Hva er landbruksloven?

De Landbruksloven av 1949 (Pub. L. 81–439) er en amerikansk føderal lov (7 U. S. C. Formålet med handling er "Å gi bistand til statene i etablering, vedlikehold, drift og utvidelse av skolelunsjprogrammer og til andre formål."

Anbefalt: