Hvordan blir du kvitt lukten av grisemøkk?
Hvordan blir du kvitt lukten av grisemøkk?

Video: Hvordan blir du kvitt lukten av grisemøkk?

Video: Hvordan blir du kvitt lukten av grisemøkk?
Video: Slik blir bonden kvitt ugress 2024, Kan
Anonim

Du kan eksperimentere med å legge ned aktivt kull i avføringsområdet på pennen og dekke det med litt sagflis eller skitt - det kan absorbere lukt til du kan rense området. Hvis du ikke kan umiddelbart ta bort de gjødsel , vil dekke den med halm bidra til å begrense lukt.

Tilsvarende, hvordan blir du kvitt lukten av griser?

Hydrogenperoksid og natron Hydrogenperoksid kan også brukes til å kontrollere lukt . Du må imidlertid være forsiktig fordi det kan føre til bleking og fargefjerning hvis det helles direkte på stoffer. Fyll vaskemaskinen med varmt vann og tilsett en kopp hydrogenperoksid og en kopp natron, bland godt.

Man kan også spørre seg hvorfor det lukter grisefarmer? Grisefarmer stinker fordi de ikke planlegger å beholde griser der lenge så de bryr seg ikke så mye om griser 'hygiene. De gårder stinker fordi deres avfallshåndteringssystem ikke er bra. Griser på egen hånd lukt ganske fint. Det er når mennesker ikke rydder opp i poen på gård at gård stinker.

Med tanke på dette, hva gjør du med grisebæsj?

Grisegjødsel for kompost Nøkkelen til hvordan man komposterer grisemøkk er at den må jobbe på høy varme og snus ofte. Bygg en haug med en god blanding av ingredienser, fra tørket gress og døde blader til kjøkkenrester og ugress. Bland grisemøkk i med ingrediensene og tilsett litt hagejord.

Hvor ofte bør du rengjøre en grisebing?

Dette reduserer ikke bare arbeidsbelastningen din, men hjelper deg med å holde på grisen ren . Rotete penner øke sykdom og redusere appetitten. Hvis du holde deg på toppen av din penn , rengjøring ut de våte/skitne sponene daglig du vil bare trenge å vaske ut hele penn en gang i uken eller til og med hver 10. dag.

Anbefalt: