Hva er et UCR-nummer Sør-Afrika?
Hva er et UCR-nummer Sør-Afrika?

Video: Hva er et UCR-nummer Sør-Afrika?

Video: Hva er et UCR-nummer Sør-Afrika?
Video: Крис Редфилд против логики ► 4 Прохождение Resident Evil Code: Veronica (PS2) 2024, Kan
Anonim

De Sør-Afrikansk Reserve Bank (SARB) krever en unik forsendelsesreferanse ( UCR ) Nummer skal rapporteres på alle eksportinntekter.. En sending klassifiseres som "total Nummer av varer spesifisert i den kommersielle kontrakten mellom leverandøren og kunden og transportert i en enkelt eller flere forsendelser".

Følgelig, hva er UCR-nummeret?

UCR-nummer Den består av det siste sifferet i kalenderåret for eksport, to bokstavers opprinnelseslandskode, 8 sifre eksportørers tollkode, etterfulgt av en unik referanse til den aktuelle eksporten (faktura Nummer , sending Nummer , rekkefølge Nummer etc.).

Foruten ovenfor, hva er et f178-dokument? Som en F178 erklæring er en forpliktelse fra deg overfor Reserve Bank om at midler vil bli brakt inn i landet i bytte for varer, du bør ikke avgi denne erklæringen før du er sikker på at avtalen kommer til å skje. Du er nå klar til å pakke og merke varene.

Dessuten, hva er en UCR-kode?

LEDELSESAMMENDRAG. Den unike forsendelsesreferansen UCR er et referansenummer for tollvesenet og kan bli pålagt å bli rapportert til tollvesenet når som helst under en tollprosedyre.

Trenger jeg et UCR-nummer?

De UCR Programmet krever at enkeltpersoner og selskaper som driver kommersielle motorkjøretøyer i mellomstatlig eller internasjonal handel registrerer virksomheten sin hos en deltakerstat og betaler en årlig avgift basert på størrelsen på flåten deres. Dette inkluderer ALLE transportører - private, unntatte eller til leie.

Anbefalt: