Hva er bedriftens rolle i et ressursmarked?
Hva er bedriftens rolle i et ressursmarked?

Video: Hva er bedriftens rolle i et ressursmarked?

Video: Hva er bedriftens rolle i et ressursmarked?
Video: Hvad er diætistens rolle? 2024, Kan
Anonim

I en marked økonomi husholdninger gir ressurser og arbeidskraft og kjøpe varer og tjenester mens firmaer levere varer og tjenester og kjøpe ressurser og arbeidskraft. Du kan se forholdet mellom husholdninger og firmaer som en "sirkulær flyt" tegnet nedenfor.

Folk spør også, hva er rollen til bedrifter i et produktmarked?

Produktmarkedet . De marked i en nasjons sirkulære inntektsflyt der husholdningene etterspør varer og tjenester, som firmaer gi. Husholdninger gjør innkjøp, gir inntekter for firmaer , som de igjen bruker til å skaffe ressurser fra husholdninger i ressursen marked.

Foruten ovenfor, hva er bedriftens rolle? I økonomi produsenter - ofte referert til som firmaer eller selskaper spiller en rolle i bruk av input (ulike produksjonsfaktorer) og produksjon av varer og tjenester (output). Bedrifter spille en nøkkel rolle ved å bestemme hva som skal produseres og hvordan man skal produsere.

Spørsmålet er deretter, hva er et ressursmarked?

EN ressursmarkedet er en marked hvor en bedrift kan gå og kjøpe ressurser å produsere varer og tjenester. Ressursmarkeder kan skilles fra produktet markeder , hvor ferdige varer og tjenester selges til forbrukere, og finans markeder , hvor finansielle eiendeler omsettes.

Hva er et eksempel på et ressursmarked?

De ressursmarkeder byttefaktortjenester, de produktive tjenestene til de fire produksjonsfaktorene - arbeidskraft, kapital, land og entreprenørskap. Til eksempel , ressursmarkeder handle kun tjenester av kapitalvarer ikke kapitalen. Kapitalvarer (nyproduserte) omsettes gjennom produktet markeder.

Anbefalt: