Hva kvalifiserer som et bulksalg i California?
Hva kvalifiserer som et bulksalg i California?

Video: Hva kvalifiserer som et bulksalg i California?

Video: Hva kvalifiserer som et bulksalg i California?
Video: Как всем Санкт-Петербургом Скайлайн собирали 2024, Kan
Anonim

Under California lov, a massesalg er definert som a salg av mer enn halvparten av en virksomhets varelager og utstyr, målt ved virkelig markedsverdi, som ikke er en del av selgers ordinære forretningsvirksomhet. For at loven skal gjelde, må selgeren være fysisk lokalisert i California.

Når du tar dette i betraktning, hva er et bulksalg av eiendom?

Hensikten med Massesalg Vedtekter er å beskytte en kjøper fra å arve eventuell skattegjeld fra en selger av forretningseiendeler. EN massesalg er den salg (eller overføring eller overdragelse) av en enkeltpersons eller selskapets virksomhetsmidler, helt eller delvis, utenom den ordinære virksomheten.

Deretter er spørsmålet, har Texas en massesalgslov? Stephen Niermann. De Massesalg del av Uniform Commercial Code ble opphevet i Texas flere år siden. Massesalg gjør det forekommer ikke i servicebransjen. For å forhindre svindel der en kjøper kan kjøpe en bedrift bare for å få vite at selgeren har løyet

Hva er massesalgsloven i forhold til dette?

Lovverket kalles ' Massesalgsloven '. De Handling er utformet for å forhindre at bedriftseiere i all hemmelighet overfører forretningsmidlene sine til et annet selskap for å unngå å betale kreditorer.

Hvem beskytter masseoverføringsloven?

De masseoverføringslov er en lov til beskytte næringskreditorer. Den bestemmer at dersom en kjøper av en virksomhet varsler kreditorene til selgeren på forhånd om at den kjøper selgers eiendeler, vil ikke kjøperen være ansvarlig overfor disse kreditorene for selgerens gjeld og forpliktelser.

Anbefalt: