Hva betyr underleverandører i næringslivet?
Hva betyr underleverandører i næringslivet?

Video: Hva betyr underleverandører i næringslivet?

Video: Hva betyr underleverandører i næringslivet?
Video: Åpenhetsloven: Hva betyr den for bærekraftsrapportering i Norge? 2024, Kan
Anonim

underleverandører . EN virksomhet praksis der hovedentreprenøren ansetter flere personer eller selskaper kalt underleverandører for å hjelpe til med å fullføre et prosjekt. Hovedentreprenøren er fortsatt ansvarlig og må føre tilsyn med ansettelser for å sikre at prosjektet blir utført og fullført som spesifisert under kontrakt.

I tillegg til dette, hva er underleverandører i næringslivet?

Underleverandører er praksisen med å tildele, eller sette ut en del av forpliktelsene og oppgavene under en kontrakt til en annen part kjent som en underleverandør. Underleverandører er spesielt utbredt i områder hvor komplekse prosjekter er normen, som konstruksjon og informasjonsteknologi.

Også, hva menes med underentreprise av arbeidet gi et eksempel? Underleverandører refererer til prosessen med å inngå en kontraktsavtale med en ekstern person eller et selskap for å utføre en viss mengde arbeid . Underleverandører er trolig mest utbredt i byggebransjen, hvor utbyggere ofte underleverandør rørleggerarbeid, elektrisk arbeid , gips, maling og andre oppgaver.

Dessuten, hva vil det si å være underleverandør?

Underleverandør er en person som er tildelt en del av en eksisterende kontrakt av en hovedentreprenør eller hovedentreprenør. Underleverandør utfører arbeid i henhold til en kontrakt med en totalentreprenør, i stedet for arbeidsgiveren som ansatt hovedentreprenøren.

Hvorfor gir bedrifter underleverandører?

Til syvende og sist, underleverandører lar deg fokusere på det som er viktigst for deg: virksomheten din. Ved å ansette fagfolk til å håndtere oppgavene du er mindre god på, kan du bruke tiden og kreftene mer strategisk. Du vil ha mindre å administrere fordi prosjektet ditt vil bli koordinert av fagfolk som kan jobben sin.

Anbefalt: