Hvor mye koster det å fikse knirkende gulv?
Hvor mye koster det å fikse knirkende gulv?

Video: Hvor mye koster det å fikse knirkende gulv?

Video: Hvor mye koster det å fikse knirkende gulv?
Video: Creaking Floorboards Driving You Crazy? 2024, Kan
Anonim

Bjelker: $ 1, 000- $ 10, 000+

Bør jeg derfor bekymre meg for knirkende gulv?

Det er ingen grunn til panikk. I det virkelige liv, a knirke er ingen stor sak - det vil si at de ikke signaliserer strukturelle skader, som termitter, det kunne forårsake din gulv eller bjelkelag for å kollapse. Og fikser knirkende tre etasjer er ganske enkelt. Selv om noen gulv kan knirke , hardtre etasjer og trapper er de vanlige synderne.

For det andre, hvordan får du et gulv til å slutte å knirke? Dryss pulverisert kleberstein, talkum eller pulverisert grafitt i de ledd mellom de gulvbord. Legg så en klut over de brett og gå frem og tilbake til jobben de pulveraktig smøremiddel ned i de sprekker. Dette vil redusere tre-på-tre-friksjonen mellom de planker og stillhet liten knirker.

I etterkant kan man også spørre, kan knirkende gulv fikses?

passe skrapved mot gulv bjelkelag til fikse knirk Neglene knirke når de glir inn og ut av bjelkene. Til fastsette knirking forårsaket av store hull under gulv , fest et stykke skrot mot gulv bjelkelag slik at den ligger tett inntil undergulvet.

Hvor mye koster det å fikse et skrånende gulv?

På gjennomsnitt landsdekkende, reparasjon av et hengende gulv koster mellom $ 1 000 og $ 10 000. The gjennomsnitt hver time koste til gulvreparasjoner er mellom $75 og $125 for arbeid alene.

Anbefalt: