Hva er en skjermet kobling?
Hva er en skjermet kobling?

Video: Hva er en skjermet kobling?

Video: Hva er en skjermet kobling?
Video: What is Shielded Wire and How To Install It 2024, April
Anonim

Skjermede koblinger er konstruert med en kraftig skjærring for å håndtere strekkpåkjenningene og skjærkreftene som rørledningen kommer i kontakt med daglig. Når kommuner har behov for å vedlikeholde røroppretting, a skjermet kobling er det åpenbare valget.

Med dette i betraktning, hva brukes en no hub-kobling til?

Ment for bruk med DWV-systemer, Nei - navkoblinger er pleide å skjøte støpejern soil pipe som ikke har det tradisjonelle Hub og Spigot. De monteres vanligvis med en momentnøkkel. Generelt har de flere klemmer og gir en større båndbelastning enn standard Nei - navkoblinger.

Man kan også spørre, kan Fernco-koblinger brukes under bakken? Alt gummi " Fernco " er KUN tillatt under jorden "utenfor" bygningen. De bandede er brukt innendørs, og hvis de kunne ikke være brukt under jorden det er ingen måte vi kunne installere avløpssystemer av støpejern.

Dessuten, hva er en navkobling?

Nei- Navkoblinger . Konstruert for å koble til ingen hub støpejernsrør. Nei- Navkobling har en patentert skjolddesign som gir maksimal trykkoverføring fra klemmene til pakningen og røret. Konstruert for å koble til ingen hub støpejernsrør i applikasjoner, erstatter det mindre effektive hub og tapp.

Hvor lenge varer en Fernco-kobling?

ca 10 000 år

Anbefalt: