Kan mantlet kabel føres i rør?
Kan mantlet kabel føres i rør?

Video: Kan mantlet kabel føres i rør?

Video: Kan mantlet kabel føres i rør?
Video: Kontorel.dk - Montage af spiralslange på kabler ved brug af værktøj 2024, Kan
Anonim

Trekker NM Kabel Gjennom Rør

Mest ledning som er installert i ledning er isolert ledning (vanligvis THHN eller THWN) i stedet for mantel kabel , for eksempel ikke-metallisk (NM), eller Romex, kabel . Løping NM kabel innsiden ledning er ikke en standard praksis og er kanskje ikke tillatt i alle jurisdiksjoner.

Folk spør også, kan du føre manteltråd i kanal?

Det er akseptert praksis å løpe kun individuelle THHN-ledere (eller en annen godkjent form for metalltråd ) inne i ledning . THHN ledninger er relativt rimelige og er mye enklere å løpe gjennom ledning.

Vet også, er det lovlig å sette Romex i kanal? Romex er tillatt i ledning , lengde er ikke et problem. Romex er ikke tillatt på våte steder. Innsiden av ledning i et vått sted regnes som et vått sted.

Her, hvilken type ledning kan kjøres i kanal?

Den vanligste typen kabel som brukes i hjemmekabling er ikke-metallisk (NM), eller Romex, kabel . Mens NM kabel kan kjøres inne i rør, dette gjøres sjelden. De typer ledninger som oftest er installert inne i røret er THHN og THWN. THHN/THWN-ledninger er individuelle, isolerte og fargekodede ledninger.

Kan du føre bar jordledning i PVC-rør?

Løper barmark inne i PVC -rør er greit. Inne er bedre enn ute i tilfelle du noen gang trenger å betjene den eller hvis etterspørselen der ute øker og trekker større ledere og en større bakke . I 1-1/4 sch 40 PVC deg er tillatt opptil fire #4 ledninger , og denne måleren vil få du 100 ampere.

Anbefalt: