Hvor er advarselen om den svarte boksen?
Hvor er advarselen om den svarte boksen?

Video: Hvor er advarselen om den svarte boksen?

Video: Hvor er advarselen om den svarte boksen?
Video: Her er den svarte boksen fra ulykkesflyet Lion Air 2024, Kan
Anonim

I USA, en advarsel i eske (noen ganger " svart boks advarsel ", i daglig tale) er en type advarsel som vises på pakningsvedlegget for visse reseptbelagte legemidler, såkalte fordi U. S. Food and Drug Administration spesifiserer at det er formatert med en ' eske ' eller kant rundt teksten.

Når du tar dette i betraktning, hvordan får et stoff en svart boks-advarsel?

FDA krever en svart boks advarsel for en av følgende situasjoner: The medisiner kan forårsake alvorlige uønskede effekter (som en dødelig, livstruende eller permanent invalidiserende bivirkning) sammenlignet med den potensielle fordelen av legemiddel.

Har alle medisiner en svart boks advarsel? EN svart boks advarsel eller eske advarsel er den amerikanske maten og Legemiddel Administrasjonens mest seriøs advarsel til narkotika og medisinsk utstyr. EN legemiddel eller enhet med en svart boks advarsel har bivirkninger som kan forårsake alvorlig skade eller død. De kan også fraråde pasienter som trenger medisiner fra å ta det.

Følgelig, hva er meningen med en svart boks-advarsel?

EN svart boks advarsel vises på etiketten til en reseptbelagt medisin for å varsle forbrukere og helsepersonell om sikkerhetsproblemer, for eksempel alvorlige bivirkninger eller livstruende risiko. EN svart boks advarsel er den mest alvorlige medisinen advarsel kreves av U. S. Food and Drug Administration (FDA).

Har statiner en svart boks advarsel?

Alle statiner bære advarsler om den potensielle risikoen for alvorlig muskelskade, kjent som myopati. Ifølge en historie fra Law360.com, FDA har fastslått at en fremtredende svart boks advarsel til pasienter med rabdomyolyserisiko kan utgjøre en folkehelserisiko på grunn av helsegevinstene av statiner.

Anbefalt: