Hva er Agile scope management?
Hva er Agile scope management?

Video: Hva er Agile scope management?

Video: Hva er Agile scope management?
Video: 30 Silly Questions for an Agile Coach [IT Career] 2024, Kan
Anonim

Scope Management med Smidig tilnærminger

Produkteieren samler krav på høyt nivå i begynnelsen av prosjektet, bryter ned og detaljerer ytterligere krav som skal implementeres i umiddelbar fremtid.

Med tanke på dette, hva er Agile-omfang?

De omfang av en Smidig prosjektet er definert av høye krav, i form av User Stories, planlagt i utgivelsesplanen. Detaljerte (eller dype) krav er fortsatt nødvendige, men de opprettes bare når de er nødvendige - dette er den fokuserte biten.

Man kan også spørre, er scope fast i agile? I motsetning til fossefallsutvikling, smidig prosjekter har en fikset tidsplan og ressurser mens omfang varierer. Ideen om omfang er det samme i smidig utvikling: hvilken programvare du skal bygge og levere. Derimot, smidig fokuserer på krav på høyt nivå i stedet for å prøve å komme med dype og detaljerte krav på forhånd.

Hva er forvaltningsomfang i denne forbindelse?

Omfangshåndtering er prosessen med å definere hvilket arbeid som kreves og deretter sørge for at alt dette arbeidet – og bare det arbeidet – er gjort. Omfangshåndtering planen bør inkludere den detaljerte prosessen med omfang besluttsomhet, sin ledelse , og dens kontroll.

Hvilke Agile Metrics er en del av scope management?

Typer av Agile beregninger Lene seg beregninger – Fokuser på å sikre en flyt av verdi fra organisasjonen til kundene og eliminere bortkastede aktiviteter. Felles beregninger inkludere ledetid og syklustid. Kanban beregninger – Fokus på arbeidsflyt, organisering og prioritering av arbeid og få det gjort.

Anbefalt: