Innholdsfortegnelse:

Hva er programvare for leverandøradministrasjon?
Hva er programvare for leverandøradministrasjon?

Video: Hva er programvare for leverandøradministrasjon?

Video: Hva er programvare for leverandøradministrasjon?
Video: Vendor Management Part 1: Understanding The Basics 2024, Kan
Anonim

Leverandørstyring Laget enkelt med Programvare og løsninger. SAP Ariba Leverandørstyring er den eneste ende-til-ende løsningsporteføljen som lar deg administrere leverandør informasjon, livssyklus, ytelse og risiko på ett sted.

Videre, hva er leverandørstyringssystem?

Leverandører er organisasjoner som selger varer og tjenester en annen organisasjon bruker for å støtte sine egne varer og tjenester. Leverandørstyring er prosessen som sikrer at man får verdi for pengene som en organisasjon bruker med sine leverandører.

Vet også, hva er leverandørstyring i innkjøp? Leverandørstyring er et strukturert program for å administrere leverandører og forbedre deres innvirkning på kjøperens virksomhet. Det inkluderer administrerende leverandør leveranser, samarbeide om å utvikle nye prosesser, administrere overholdelse samt betaling av fakturaer.

Foruten dette, hva er den beste programvaren for leverandøradministrasjon?

Topp 7 programvare for leverandøradministrasjon

  • SAP Fieldglass.
  • Oracle EPM Cloud.
  • Tradeshift.
  • TradeGecko.
  • Portvakt.
  • Beeline.
  • SAP Ariba.

Hva er meningen med leverandørstyring?

Begrepet leverandørstyring brukes til å beskrive aktivitetene som er inkludert i undersøkelser og innkjøp av leverandører, innhenting av tilbud med priser, muligheter, behandlingstider og kvaliteten på arbeidet, forhandling av kontrakter, administrere relasjoner, tildeling av jobber, evaluering av ytelse og sikring av betalinger.

Anbefalt: