Kan globaliseringen stoppes?
Kan globaliseringen stoppes?

Video: Kan globaliseringen stoppes?

Video: Kan globaliseringen stoppes?
Video: Globalisering 2024, Mars
Anonim

Nei, " globalisering " - eksistens i en globalt integrert, fullstendig gjensidig avhengig verden - kan ikke være stoppet ettersom det er vår obligatoriske evolusjonstilstand i henhold til naturens utvikling. Men vi kan stoppe , endre hvordan vi forholder oss til, bruk " globalisering ”.

På samme måte, spør folk, går globaliseringen mot slutten?

Bevis tyder på at markedskonsolidering vil fortsette å vokse i kommer år. Det er en voksende følelse rundt om i verden globalisering har kommer til en slutt og at en ny ordre er kommer . Andre faktorer inkluderer folks misnøye, basert på økende arbeidsledighet og ulikhet i landet globalisering æra.

Kan vi i tillegg leve uten globalisering? Hvilket som helst land kan leve uten globalisering , men det vil sikkert være mye fattigere på grunn av det. Faktisk, når et land oppfører seg dårlig på verdensscenen, er den første handlingen andre land tar mot det å innføre økonomiske sanksjoner, som i utgangspunktet betyr at det vil bli kuttet ut fra globalisering.

På samme måte, hva ville skje hvis globaliseringen stoppet?

Uten globalisering , ville være et lukket system. Et lukket system betyr vi ville vet ikke hva som foregikk i andre land. Der ville være ikke nødvendig å danne internasjonale organisasjoner som IMF og Verdensbanken som forholdet mellom landene ville være ikke-eksisterende.

Trenger vi globalisering?

Så i dagens verden, globalisering er et viktig konsept for studenter i høyere utdanning å forstå og sette pris på på grunn av etterspørselen i næringslivet for å ansette folk som kan jobbe med mennesker fra andre nasjoner og kulturer og hvis trenge be kan reise uavhengig internasjonalt for å markedsføre virksomheten sin

Anbefalt: